home

logoznak socmreji

 

logotext

 

УСЛУГИ

Ето с какво можем да ви помогнем ние:

- Ако нямате сайт, а искате да имате и незнаете какви са стъпките – ще ви съдействаме със закупуването на домейн / име на сайта/ и хостинг / сървърно място където се публикува Вашият сайт, за да бъде видим в интернет/, поддржка и актуализация на информацията в него.
- Ако вече имате сайт, но по редица причини сте недоволни от предложените условия за домейн и хостинг.
- Ако имате сайт, но искате да го промените /ре-дизайн/ на разумна цена без да променяте съществуващите условия за домейн и хостинг.
- Ако искате Вашият сайт да се открива по-лесно от търсачките / SEO оптимизация/.Тази услуга предлагаме за сайтове хостнати на наши сървари, за които можем да гарантираме безпроблемното функциониране.
- Ако имате сайт но нямате време да го обновявате.
- Ако имате проблем с компютъра си – не работи коректно и е нужен ремонт /хардуер или софтуер, като софтуера е предоставен от клиента /
- Ако имате нужда от изграждане на компютърна мрежа – LAN или безжична.
- Ако имате мрежа, но ви е нужна поддръжка.
- Ако имате нужда от видеонаблюдение.
- Ако имате нужда от IT консултации

Ние няма да ви предложим договори със ситен текст, или абонаменти програми и пакети с които плащате за бъдещи услуги.

За всяка услуга ще Ви изготвяме индивидуална оферта. Офертата ще съдържа кратко описание, срок на изпълнение, начин на плащане. Вие ще имате възможност да я прегледате и консултирате, след приемането на офертата ще извършваме услугата. Така Вие ше плащате само за свършена работа, когато и за каквото ви се налага.
________________________